Maatwerk

serious games en complete concepten

Games en concepten die echt indruk maken

De meest effectieve manier om iets te leren is door het gewoon te doen. En hoe boeiender het is, des te hoger het leereffect. Wij onderscheiden ons in games en concepten die echt indruk maken. En die ontwikkelen wij relatief snel en efficiënt.

Waar ben jij naar op zoek? Een leuk spelletje, of een imponerende game met een blijvend effect? Wij richten ons op het laatste. Als dat is wat jullie zoeken, vraag dan gerust een gratis adviesgesprek aan.

Een game voor jullie bedrijf waar medewerkers echt iets van leren. Of een indrukwekkend concept voor je doelgroep voor meer bewustwording en het veranderen van gedrag. Dat is wat wij doen. Voor leuke spelletjes verwijzen we je graag door naar een ander bureau.

Wij maken games op maat. Gamification en serious games. Games en concepten met een sterk verhaal. Wij geloven in de kracht van storytelling. Verhalen zijn boeiend en zorgen voor een hoog leereffect. Dus daar besteden we veel aandacht aan bij alles wat wij ontwikkelen.

Van teambuilding games tot complete concepten

Wij bedenken en bouwen complete concepten. Zoals de escape rooms voor de Belgische overheid en de Koninklijke marine. Een ander boeiend project is de digitale hackgame voor Politie Zuid-Oost Brabant. Daarnaast zetten wij onze bestaande concepten in voor zakelijke activiteiten en evenementen. Bijvoorbeeld de Belbin box, die vaak wordt aangevraagd als ‘serieuze’ teambuilding activiteit. Die stemmen wij af op jullie vraagstuk; eventueel met een teamcoach erbij.

Wij werken met een breed scala aan technieken en spelelementen. Zowel fysiek als digitaal. Van fysieke escape games tot aan virtual reality. Omdat de basis al staat, kunnen wij snel en efficiënt games en concepten op maat ontwikkelen.

Wat maken wij?

  • Mobiele escape rooms
  • Escape games
  • App based citygames
  • Augmented reality
  • Desktop / software games
  • Virtual reality games
  • Virtual reality escape rooms

Hebben jullie al iets in gedachten? Of totaal geen idee? Of het nu gaat om een teambuilding activiteit of een compleet concept: wij denken graag mee. Zolang het maar niet gaat om een simpel spelletje. Maar als jullie op zoek zijn naar iets wat indruk moet maken, vraag dan gerust een gratis adviesgesprek aan.

Hoe gaat Gamificationers te werk?

1. Kennismaking

Wij geloven meer in een aangenaam, persoonlijk gesprek dan in een standaard briefing. Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Onder het genot van een kopje koffie zullen wij je ervan overtuigen waarom gamificationers de juiste keus is!

3. Ideevorming

In de ideation-fase worden kansrijke ideeën gegenereerd die antwoord geven op het vraagstuk. Deze fase eindigt met beschrijvingen van innovatie en creatieve ideeën die potentiële waarde hebben voor het vraagstuk. De nadruk in deze fase ligt op nieuwheid en effect.

5. Implementatie

Tijdens deze fase wordt het geselecteerde concept geïmplementeerd bij de doelgroep. Het gekozen concept wordt voorzien van een implementatieplan en uitgevoerd. De nadruk in deze fase ligt op acceptatie en adaptatie van het concept.

2. Oriëntatie

In deze fase wordt het vraagstuk van alle kanten onderzocht om een diep begrip te krijgen van de materie en de bestaande en gewenste situatie. Deze fase eindigt met onderbouwde inzichten of (vervolg) vragen waarop ideeën kunnen worden bedacht.

4. Concepting

Tijdens de concepting worden de kansrijke ideeën doorontwikkeld tot haalbare business case. Deze fase eindigt met het business concept met de grootste potentie. De nadruk in deze fase ligt op haalbaarheid en potentie.

Bekijk ook onze Serious Games

Privacy Hack Game

Privacy Hack Game

Welkom in de wereld van the Dark web. Onze nieuwste pricacy game is een infotainment game, waarbij op een interactieve, meeslepende wijze informatie wordt vrijgespeeld over het darkweb, cryptocurrency, bitcoins en de wereld van online privacy.

Lees meer
Belbin Box

Belbin Box

Het toffe van de Belbin box is dat je met 9 uitdagende opdrachten de teamrollen op een ludieke wijze gaat ervaren. Zo leer je elkaars kwaliteiten en valkuilen nog beter herkennen en respecteren. Leer alles over de “Specialist”, “Vormer”, “Bedrijfsman” en nog veel meer!

Lees meer
Negotiation Game

Negotiation Game

Kun jij onderhandelen? Heb jij mensenkennis? Of ben jij iemand die moeiteloos checkpoints ontdekt? Dan is dit de ultieme activiteit voor jou! In de Negotiation Game draait alles om handel. In dit unieke game gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan.

Lees meer