Selecteer een pagina

NK Escape Rooms

Het grootste Escape Room

Event van Nederland!

 

‘Wordt jullie die volgende Nederlands Kampioen?’

N

Speel gegarandeerd meerdere rondes

N

Originele escape games, uniek in Nederland

N

Spectaculaire finale voor de beste teams

N

Ook geschikt als bedrijfsuitje of groepsuitje

Nederlands Kampioen Escape Rooms

NK Escape Rooms, wat is dat? Het Nederlands kampioenschap Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland. Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. In 2019 werd het NK voor het eerst georganiseerd. En met succes. Meer dan 3000 deelnemers gingen in teams de strijd met elkaar aan om de titel: Nederlands kampioen Escape Rooms.

Impressie – NK Escape Rooms 2019

Promo video – NK Escape Rooms 2019

Impressie – NK Escape Rooms 2019

Blijf op de hoogte van het NK Escape Rooms

Enthousiast over het NK Escape rooms? Of wil jij Nederlands Kampioen Escape Rooms 2020 worden? Like ons op Social Media en ontvang als eerst de nieuwe informatie (en tips/aanwijzingen).

Reviews NK Escape Rooms

Gefeliciteerd aan alle teams die in de finale zitten👍!! Super gedaan! Jammer dat we er niet bij zitten, geen enkele ronde tot een goed einde weten te brengen🤣. Maar we hebben ons desondanks prima vermaakt. Was super georganiseerd, volgend jaar weer!!

Linda

Top georganiseerd! Helaas niet goed genoeg maar team ratjetoe heeft genoten😀😀

Susanne

Gefeliciteerd iedereen die door is en succes in de finale💪🏻! En NK – Escape rooms bedankt voor het maken van deze super toffe beleving. Helaas hebben deze Poessies😺😸😼😺 ronde 2 net niet op tijd weten te halen door een klein beetje pech en dus geen finale voor ons.. (stiekem wel over gedroomd😅) Maar we hebben genoten van de 3 rondes die we wel hebben gespeeld! Kom maar op met de inschrijvingen van volgend jaar😁

Marie-Joze

Ik heb genoten van alle 3 de ronde’s en we gaan zeker weer mee doen volgend jaar. En wat een organisatie, maar wat mij betreft alles tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel!
En natuurlijk heel veel succes voor alle teams die deelnemen aan de finale!!

Bart

Leuke rondes die stuk voor stuk tot de nodige adrenaline en het nodige plezier hebben geleid. Krijgen we nog een overzicht met fun-facts (snelste tijden top 3, aantal teams dat een ronde haalde, langzaamste goede inzending in ronde 3, enzovoort)?
Verder zien we jullie graag op 2 maart
#maytheoddsbeeverinyourfavor

Jan

Voor nu wensen wij alle finalisten heel veel succes en plezier. Zet hem op! Dank voor de goede organisatie NK escape-team. Tot in 2020! Groetjes van Team Mr.JJ

Jolanda

Collega’s recherche die 2 maart achter de psychofreak aan gaan, veel succes en plezier. 🤓 pak die #*+}%^\

Ben erg benieuwd naar de finaleronde.
Wij #encryptonites vallen buiten de boot, maar hebben echt genoten van de afgelopen 3 rondes.

Complimenten aan uitjesbazen voor de organisatie! 👍🏻👍🏻

Floris

Beste organisatie bedankt voor dit mooie avontuur 😃 we hebben het naar ons zin gehad op naar 2020. En aan alle winnaars gefeliciteerd en aan de finalisten heel veel succes en plezier! 🎈😃

Elja

Wauw! Wat zaten we de Psychopaat dicht op de hielen! 🧐
Helaas is hij net tussen onze handen doorgeglipt! Job well done mr. Psychopaat! We hadden graag meegestreden in de finale om hem te ontmaskeren.. We hebben in ieder geval onze portie adrenaline w
el gehad in de 3 toffe rondes! 😂😂
NK – Escape rooms, alle lof voor dit fantastische NK, whoop whoop. 🙌 Benieuwd naar de winnaar!

Volgend jaar zijn we weer van de partij! 😀

Maaike

Heel erg genoten van dit NK! Een leuk verhaal met 3 prachtige rondes die helemaal in stijl waren. Wat een werk zit hier voor de organisatie. 

Helaas is ons team niet door, maar plezier stond voorp en dat hebben we gehad! 🙂 

Succes voor iedereen die 2 maart de psychopaat gaat ontmaskeren! Heel goed gedaan tot nog toe!

Aike

We zijn erbij! Trots op ons team #cojofemka

Karlijn

Beste organisatie bedankt voor dit mooie avontuur 😃 we hebben het naar ons zin gehad op naar 2020. En aan alle winnaars gefeliciteerd en aan de finalisten heel veel succes en plezier! 🎈😃

Elja

Het was ontzettend leuk! Word het volgens jaar weer georganiseerd? Team Alohomora is weer van de partij!

Puck

Teams die de finale gehaald hebben: succes! We hebben t helaas niet gehaald maar t was super georganiseerd en we hebben erg genoten! Thanx!

Jose

Gefeliciteerd iedereen die door is! Ik heb als reserve lid van team Singer onwijs genoten van de 1e 3 rondes. Helaas 1 (één!) klein foutje gemaakt met het containernummer. Het zal wel de drank zijn geweest.. 😉 Volgend jaar maar weer proberen! #goedgeorganiseerd!
Gerjanne

Alle teams die door zijn: gefeliciteerd! Super goed! Wat een geweldig avontuur was dit! Blij dat we deze 3 rondes mochten spelen. Bedankt NK – Escape rooms! (Wij gaan nu even huilen in een hoekje 😉)
Monique

Heel erg bedankt voor de vlekkeloze organisatie! Door een stom foutje in ronde 2 zijn we er helaas niet bij in de finale. Maar.. op naar 2020! 😉
Christiaan

Succes allemaal! Wij hebben genoten van dit NK, zeker interesse in 2020!

Jose

Tot nu toe hebben wij ontzettend veel plezier beleefd aan dit avontuur en dan moet de klap op de vuurpijl nog komen! Ontzettend bedankt voor de goede organisatie namens The Wooden Popes!

Nicole

Gefeliciteerd aan iedereen die erbij zit! Wij vonden het fantastisch spannend en hebben genoten.

Esther

Alle finaleteams, gefeliciteerd!! Top gedaan, veel succes met de finale! En NK – Escape rooms ontzetten bedankt voor de organisatie! Het was een feestje en gave uitdaging om mee te mogen doen 😁.

Matty

Wat een avontuur! Wij hebben zo enorm genoten. Jullie hebben alles tot in de puntjes georganiseerd, het zag er allemaal super tof uit een super spannende beleving!

Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij en dan rocken we de finale. We moesten dit jaar gewoon eerst even warm draaien 😉

Hartelijke groet,

The poney’s
🦄🦄🦄🦄

Wieneke

Team Danoontje girlpowerrrrr wenst alle finalisten heel veel succes en adrenaline toe!! Zullen jullie nodig hebben zo te lezen. 🙂 Tot volgend jaar organisatie! Wij hebben dik genoten !!!!!!! 

Cindy

Bedankt voor de goede organisatie! We hebben alle rondes met plezier gespeeld. Tot volgend jaar!

Krijn

Gefeliciteerd aan de finalisten! Wij balen er ontzettend van dat we ronde 2 niet hebben gehaald. Hadden heel graag de finale gedaan. Want die belooft wat, zo goed zaten de voorrondes in elkaar! Het verhaal en de puzzels ziten goed in elkaar met veel aandacht voor detail. Complimenten! 

Emmy

Succes allemaal! Wij hebben genoten van dit NK, vonden het erg leuk! Zeker interesse in 2020

Karin

Wij vonden het een geweldige ervaring, ondanks dat we het niet gehaald hebben, hebben we genoten!! Complimenten voor de organisatie 👌🏼!! Volgend jaar weer? Want dan zijn wij weer zeker van de partij 🤓!

Ilone

Iedereen die de finale gehaald heeft… gefeliciteerd 💖💖💖
Wij hebben ons iig de eerste 3 rondes vermaakt!

Nicky

Alle teams die door zijn; Gefeliciteerd! Wat een geweldig avontuur was dit! Blij dat we deze 3 rondjes mochten spelen. Bedankt NK-Escape Rooms! (Wij gaan nu even huilen in een hoekje ;-)) 

Monique