Gamificationers

Experts in Gamification

Gamificationers is ontstaan vanuit 2 andere bedrijven: Uitjesbazen en het NK Escape Rooms. Uitjesbazen organiseert al 10 jaar lang groepsuitjes, bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten op locatie. Het NK Escape rooms is het officiële Nederlandse kampioenschap voor Escape room spelers. Dit evenement organiseren wij jaarlijks voor ruim 3500 personen.

Met Gamificationers ontwikkelen wij gamification en serious games op maat. Games met een goed verhaal. Zoals mobiele escape rooms, app based citygames en games op basis van augmented- en virtual reality. Wij ontwikkelen relatief snel en efficiënt omdat wij werken vanuit een bestaande basis. Dit hebben wij al mogen doen voor onder andere de Belgische overheid, Koninklijke marine en de Nederlandse politie.

Kan jouw vraagstuk ook een game gebruiken?

Wij maken games vanuit een vraagstuk, een probleem of een dilemma. En we onderscheiden ons in het verwerken van games in een thema of verhaal. Op plekken waar jij het eigenlijk niet verwacht. 

We geloven in de kracht van storytelling. Wij vinden het gaaf dat verhalen aankomen. Dat mensen geraakt worden. Dat dingen onthouden worden. Dat het kind in de mens weer hervonden wordt. Want dat is wat games doen; ons oergevoel te boven halen. Iedereen houdt van spelen.

Maar wij maken spelen weer hip, hot and happening. Let’s play a game.

Wij kruipen in jouw DNA. Wij kruipen op plekken waar het begint te kriebelen. Daar waar je geraakt wordt. Door middel van games. Met een sterke inhoud, die wij creëren op basis van jullie vraagstuk. Wij gaan het overbrengen. Met een indrukwekkende game. Laat dat maar aan ons over.

Nieuwsgierig naar wat we op basis van jullie vraagstuk kunnen maken? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Hoe gaat Gamificationers te werk?

1. Kennismaking

Wij geloven meer in een aangenaam, persoonlijk gesprek dan in een standaard briefing. Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Onder het genot van een kopje koffie zullen wij je ervan overtuigen waarom gamificationers de juiste keus is!

3. Ideevorming

In de ideation-fase worden kansrijke ideeën gegenereerd die antwoord geven op het vraagstuk. Deze fase eindigt met beschrijvingen van innovatie en creatieve ideeën die potentiële waarde hebben voor het vraagstuk. De nadruk in deze fase ligt op nieuwheid en effect.

5. Implementatie

Tijdens deze fase wordt het geselecteerde concept geïmplementeerd bij de doelgroep. Het gekozen concept wordt voorzien van een implementatieplan en uitgevoerd. De nadruk in deze fase ligt op acceptatie en adaptatie van het concept.

2. Oriëntatie

In deze fase wordt het vraagstuk van alle kanten onderzocht om een diep begrip te krijgen van de materie en de bestaande en gewenste situatie. Deze fase eindigt met onderbouwde inzichten of (vervolg) vragen waarop ideeën kunnen worden bedacht.

4. Concepting

Tijdens de concepting worden de kansrijke ideeën doorontwikkeld tot haalbare business case. Deze fase eindigt met het business concept met de grootste potentie. De nadruk in deze fase ligt op haalbaarheid en potentie.

Bekijk ook onze Serious Games

Privacy Hack Game

Privacy Hack Game

Welkom in de wereld van the Dark web. Onze nieuwste pricacy game is een infotainment game, waarbij op een interactieve, meeslepende wijze informatie wordt vrijgespeeld over het darkweb, cryptocurrency, bitcoins en de wereld van online privacy.

Lees meer
Belbin Box

Belbin Box

Het toffe van de Belbin box is dat je met 9 uitdagende opdrachten de teamrollen op een ludieke wijze gaat ervaren. Zo leer je elkaars kwaliteiten en valkuilen nog beter herkennen en respecteren. Leer alles over de “Specialist”, “Vormer”, “Bedrijfsman” en nog veel meer!

Lees meer
Negotiation Game

Negotiation Game

Kun jij onderhandelen? Heb jij mensenkennis? Of ben jij iemand die moeiteloos checkpoints ontdekt? Dan is dit de ultieme activiteit voor jou! In de Negotiation Game draait alles om handel. In dit unieke game gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan.

Lees meer